FOTO Apple a început să producă chipset-urile viitoarelor modele de iPhone

FOTO Apple a început să producă chipset-urile viitoarelor modele de iPhone
scris 13 mai 2019

Chipset-urile care vor sta la baza iPhone-urilor pe care Apple le va lansa anul acesta au intrat deja în producție, cu câteva săptămâni mai devreme chiar decât era planificat.

Conform unor surse anonime din industrie citate de Bloomberg, Apple a comandat deja partenerului său taiwanez Semiconductor Manufacturing Co, cel care se ocupă de asamblarea chipset-urilor customizate ale companiei, să demareze producția noii generații.

Chipset-ul A13, cum ar trebui să se numească acesta conform numerotației folosite până acum de Apple, a fost în teste în luna aprilie și trebuia să intre în producție la finele acestei luni.

Producția a început, se pare, cu aproximativ două săptămâni mai devreme decât era programată, ceea ce poate însemna că nu sunt probleme cu chipset-ul care va fi montat pe noile iPhone-uri.

Rețeaua Facebook, acuzată de un ONG că generează involuntar conținuturi extremiste CITEȘTE ȘI Rețeaua Facebook, acuzată de un ONG că generează involuntar conținuturi extremiste

Aceleași surse anonime susțin că A13 se va regăsi pe toate cele trei modele de iPhone, inclusiv pe cea mai ieftină versiune, urmașul modelului XR.

Din informațiile neoficiale de până acum, cele mai importante noutăți ale noilor iPhone-uri, care vor avea același design ca modelele din ultimii doi ani, vor veni pe parte foto, acolo unde Apple ar putea adăuga câte o cameră în plus.

Imaginile-spion apărute recent arată că cel puțin unul din cele trei iPhone-uri va folosi un sistem compus din trei camere grupate într-un chenar pătrat în colțul din stânga sus de pe spatele telefonului.

Apple lucrează în același timp la o versiune proprie a ceea ce Samsung folosește sub denumirea Wireless Powershare - o tehnologie care permite încărcarea wireless a accesoriilor, precum căștile wireless intraauriculare, prin simpla poziționare pe spatele telefonului.

FOTO Apple a început să producă chipset-urile viitoarelor modele de iPhone

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
chipset