FOTO Apple pregătește primul iPhone pliabil

FOTO Apple pregătește primul iPhone pliabil
scris 17 ian 2019

Unul din executivii Samsung susține că Apple va lansa anul viitor un iPhone pliabil care va folosi un design cu deschidere spre exterior.

Oficialii marilor companii nu obișnuiesc să aducă în discuțiile publice informațiile pe care le au despre produsele rivalilor, însă șeful Centrului de Inovare în Design al Samsung, Federico Casalegno, a făcut tocmai acest lucru.

Acesta spune pentru presa coreeană că Samsung va folosi cel mai bun design pentru smartphone-urile pliabile și că designul pe care Apple îl va folosi pentru primul iPhone pliabil, care ar urma să apară în 2020, va fi inferior.

Casalegno spune că, spre deosebire de Galaxy F, care folosește un sistem de pliere spre interior (cu ecranul la interior), Apple va adopta designul cu pliere spre exterior (cu ecranul pe laturile exterioare ale dispozitivului).

Facebook va verifica reclamele electorale în Europa CITEȘTE ȘI Facebook va verifica reclamele electorale în Europa

Construirea unui smartphone cu pliere spre exterior ar fi, conform oficialului Samsung, mai ieftină, dar va avea dezavantajul de a crea un smartphone mai gros și per ansamblu mai puțin atrăgător.

Primul smartphone pliabil, lansat anul trecut de o companie chinezească numită Royole, are tocmai designul cu deschidere spre exterior, ales probabil tocmai pentru că este mai ieftin și mai ușor de produs.

Apple deține încă din 2013 un brevet care descrie un smartphone pliabil cu ecranul pe exterior, brevet care ar putea reprezenta chiar informația pe care se bazează executivul Samsung.

FOTO Apple pregătește primul iPhone pliabil

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
samsung
smartphone