FOTO Facebook își optimizează pagina de configurare

FOTO Facebook își optimizează pagina de configurare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 aug 2021

Numeroasele opțiuni disponibile utilizatorilor în pagina de configurare a celei mai mari rețele sociale sunt reorganizate, din nou, de Facebook, care speră ca acestea să fie mai ușor de găsit și folosit acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Facebook a reorganizat opțiunile de configurare pe care le oferă, consolidându-le în mai puține secțiuni. La o primă vedere, noua pagină de configurare a Facebook pare să creeze mai puțină confuzie decât până acum.

Primul lucru care se observă este că secțiunea de configurare pare mai “curată”. Asta pentru că au fost scoase scurtele descrieri care erau până acum afișate sub fiecare categorie de setări.

FOTO Google Maps oferă, în sfârșit, Dark Mode pe iPhone CITEȘTE ȘI FOTO Google Maps oferă, în sfârșit, Dark Mode pe iPhone

În al doilea rând, setările au fost împărțite în șase secțiuni principale: Account, Preferences, Audience and Visibility, Permissions, Your Information and Community Standards și Legal Policies.

Reorganizare presupune și mutarea unor opțiuni dintr-o secțiune în alta, ceea ce le va face, inițial, mai greu de găsit pentru utilizatori. Din fericire, există o funcție căutare, ce permite localizarea rapidă a opțiunilor, indiferent de categoriile în care acestea au fost plasate.

Noua pagină de setări va putea fi văzută, în zilele următoare, în Facebook pentru Android și iOS, precum și în Facebook Lite și versiunea web mobilă.

FOTO Facebook își optimizează pagina de configurare

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
optiuni
configurare