FOTO Facebook lansează o nouă aplicație

FOTO Facebook lansează o nouă aplicație
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 feb 2020

Facebook are o nouă aplicație. Se numește Hobbi și este pentru hobby-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În locul serviciului pentru întâlniri, a cărei lansare a fost amânată în Europa din cauza problemelor privind gestionarea datelor, Facebook lansează Hobbi, o aplicație pentru documentarea proiectelor personale.

Hobbi este produsul NPE Team, divizie din cadrul Facebook care are rolul de a crea servicii și aplicații noi, pentru a vedea ce prinde la utilizatori în zona de socializare.

Facebook a amânat lansarea aplicației sale de întâlniri în Europa CITEȘTE ȘI Facebook a amânat lansarea aplicației sale de întâlniri în Europa

Este o aplicație prin care utilizatorii ar trebui să-și documenteze pasiunile, fie că este vorba de gătit, grădinărit, desen sau altceva, și să să facă asta publicând poze și filmări. Orice intră în categoria hobby, practic.

În această fază, Hobbi este are doar funcții de editare și organizare a conținutului. Este lipsită de alte facilități sociale, dincolo de opțiunea share, care trimite creațiile pe Facebook sau alte rețele.

Inclusiv opțiunile de editare sunt foarte simple, existând mai puține instrumente decât la funcția Story din Instagram, spre exemplu.

Coincidență sau nu, Facebook lansează Hobbi la mai puțin de o lună după ce Google a lansat o aplicație numită Tangi, care vizează aceeași nișă - zona de hobby-uri și creativitate.

FOTO Facebook lansează o nouă aplicație

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
hobbi
hobby