Samsung ar putea produce telefoane care se pliază de mai multe ori

Samsung ar putea produce telefoane care se pliază de mai multe ori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 feb 2020

Galaxy Fold și Galaxy Z Flip ar putea reprezenta doar începutul unei nișe de telefoane mult mai imaginativă decât cea ce suntem obișnuiți în prezent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Roh Tae-moon, șeful divizie de telefoane a celor de la Samsung, a declarat că producătorul coreean are acum tehnologia de a dezvolta telefoane care se pliază de mai multe ori și chiar în ambele direcții.

Primele telefoane pliabil pe care le-am văzut în ultimul an, dincolo de abordările ușor diferite pe care le-au adoptat, au în comun faptul că se pliază o singură dată, de la jumătatea dispozitivului.

Flipboard lansează un serviciu de știri video pe bază de abonament CITEȘTE ȘI Flipboard lansează un serviciu de știri video pe bază de abonament

Samsung vine acum și spune că nu este obligatoriu ca acest lucru să se întâmple pe viitor și că ar putea să facă telefoane care se pliază din două sau chiar trei locuri. De asemenea, ar putea crea telefoane care se pliază din același loc în ambele direcții.

Motivul pentru care acest lucru nu se va întâmpla foarte curând vine, spun cei de la Samsung, din lipsa suportului software. În acest moment, interfața Android și a aplicațiilor sale nu este pregătită să se adapteze dinamic în funcție de mai multe plieri.

Samsung a lansat până acum două telefoane pliabile: Galaxy Fold (2.000 de euro) și mai noul Galaxy Z Flip (1.500 de euro). Oficialii companiei spun că dezvoltarea primului a durat șapte ani, în vreme ce creearea celui de al doilea a fost posibilă în doar trei ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone pliabil
galaxy fold
galaxy z flip