FOTO Instagram testează o funcție pentru realizarea donațiilor

FOTO Instagram testează o funcție pentru realizarea donațiilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 feb 2019

Instagram ar putea avea în curând o funcție de donații, prin care utilizatorii să poată dona bani într-un mod similar celui cunoscut de pe Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform unei descoperiri făcute în codul aplicației, inginerii Instagram experimentează în prezent cu o funcție de donații, funcție care ar putea fi lansată într-una dintre versiunile viitoare.

Facilitatea se pare că va fi implementată în secțiunea Stories - conținutul efemer ce dispare automat din cadrul rețelei după 24 de ore și este afișat deasupra feed-ului principal din Instagram.

Aceasta va lua forma unui sticker care poate fi adăugat unei poze sau unui video postat în formatul Stories și care le va permite altor utilizatori să acceseze un mod de plată pentru a face o donație.

Microsoft lucrează la o versiune de Windows 10 pentru 2020 CITEȘTE ȘI Microsoft lucrează la o versiune de Windows 10 pentru 2020

Prin intermediul acestor stickere, se va putea face legătura cu o organizație nonprofit care organizează o colectare de fonduri pentru o anumită cauză.

Nu este clar în acest moment, și în lipsa unui comentariu oficial din partea celor de la Instagram, dacă donațiile vor putea fi folosite și în scop personal sau vor fi limitate doar pentru a fi folosite în legătură cu un nonprofit.

De asemenea, nu există un termen pentru lansarea acestei opțiuni și nici informații privind integrarea ei în feed-ul principal din Instagram, care ar oferi o vizibilitate mai mare.

FOTO Instagram testează o funcție pentru realizarea donațiilor

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
donatii