FOTO Microsoft lansează o aplicație care combină cele mai importante funcții office

FOTO Microsoft lansează o aplicație care combină cele mai importante funcții office
scris 6 nov 2019

Noua aplicație Office pentru dispozitivele mobile grupează sub același acoperiș versiunile mobile de Word, Excel și PowerPoint.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Focusul pe aplicații pe care Microsoft l-a etalat de când Satya Nadella a devenit șeful companiei se concretizează într-un nou produs, numit simplu, Office.

Cele mai importante trei soluții de birou ale Microsoft, Word, Excel și PowerPoint, se regăsesc în această aplicație și permit atât vizualizarea, cât și editarea documentelor, tabelelor și prezentărilor.

Disponibilitatea instrumentelor diferă, evident, pentru utilizatorii care folosesc versiunea gratuită și cei care plătesc un abonament Office 365.

Photoshop pentru iPad, lansat oficial CITEȘTE ȘI Photoshop pentru iPad, lansat oficial

Noua aplicație scoate în față o serie de funcții care existau și până acum însă erau mai greu de accesat. Printre acestea se numără funcțiile de scanare a imaginilor și transformare a acestora în text sau tabele, precum și crearea de PDF-uri.

Noua aplicație se află deocamdată în stadiu de Preview și poate fi instalată doar urmând instrucțiunile Microsoft.

Cu aceeași ocazie, Microsoft a prezentat și un nou logo pentru suita sa Office, un logo care urmează principiile Fluent Design, pe care compania americană le folosește și pentru aplicațiile de Windows 10.

FOTO Microsoft lansează o aplicație care combină cele mai importante funcții office

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
office
android
ios
word
excel
powerpoint