FOTO Prima imagine neoficială cu Galaxy Z Fold 4

FOTO Prima imagine neoficială cu Galaxy Z Fold 4
scris 19 mai 2022

Următorul flagship pliabil al Samsung, modelul Galaxy Z Fold 4, a apărut deja într-o creație grafică realizată pe baza informațiilor documentate de până acum.

Compania coreeană, cunoscută pentru faptul că nu își păzește foarte bine secretele legate de produsele la care lucrează, urmează să lanseze anul acesta două noi telefoane pliabile, pe care le va numi, cel mai probabil, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip4.

Z Fold 4 va semăna destul de mult cu modelul de anul trecut, conform informațiilor de până acum și a primei imagini (via Onleaks) în care acesta apare. Ecranul intern folosește tot o cameră frontală montată în ecran.

Apple testează dispozitive pliabile cu E Ink CITEȘTE ȘI Apple testează dispozitive pliabile cu E Ink

Diferit este aranjamentul celor trei camere foto de pe spate, ale căror specificații tehnice încă nu se cunosc. Vor exista mici diferențe în ceea ce privește ecranele - ecranul interior va fi puțin mai mare, în vreme ce ecranul exterior va fi cu câțiva milimetri mai mic.

Samsung ar urma să înceapă producția în masă a componentelor pentru cele două noi telefoane pliabile în luna iunie. Analiștii estimează că vor fi produse 7 milioane de unități Galaxy Z Flip 4 și 3 milioane de exemplare Galaxy Z Fold 4.

Dacă vor fi vândute toate cele 10 milioane de unități pe care le va produce, telefoanele pliabile Samsung vor ajunge să dețină o cotă de 1% din piața de smartphone-uri.

Analiștii estimează că Samsung va merge cu o rată de profit de 15% anul acesta, față de 20% cât este în cazul generației lansate anul trecut. Asta pentru a evita o creștere de preț.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy z fold 4