FOTO Primele imagini cu Windows 10 Cloud

FOTO Primele imagini cu Windows 10 Cloud
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 feb 2017

La puțin timp după apariția informației că Microsoft urmează să lanseze un nou sistem de operare, au apărut și primele imagini cu acesta.

Urmărește-ne și pe Google News

Windows 10 Cloud este un subiect pe care reprezentanții Microsoft se feresc să-l discute, iar existența sa, dovedită până acum doar prin câteva linii de cod, este susținută acum și de imagini cu acest sistem de operare.

Windows 10 Cloud are o interfață care nu diferă rea mult de cea din Windows 10, iar asta nu ar trebui să surprindă. Windows 10 Cloud ar urma să se diferențieze de Windows 10 printr-un set ceva mai limitat de funcții.

WhatsApp va facilita utilizatorilor retractarea mesajelor trimise din greșeală CITEȘTE ȘI WhatsApp va facilita utilizatorilor retractarea mesajelor trimise din greșeală

Conform informațiilor de până acum, Windows 10 Cloud va fi un sistem de operare pentru calculatoare ieftine dedicate mediului educațional și de business. Scopul celor de la Microsoft este de a concura cu Chrome OS, al celor de la Google.

Una dintre diferențele esențiale dintre Windows 10 Cloud și Windows 10 se va face la nivelul compatibilității software. Dacă Widows 10 poate rula cam orice aplicație, pe Windows 10 Cloud urmează a funcționa doar aplicațiile universale, cele create pentru a merge și arăta relativ la fel pe orice tip de dispozitiv.

Deocamdată nu există informații oficiale legate de Windows 10 Cloud, însă nu ar fi exclus ca acesta să fie lansat chiar în cursul acestui an.

FOTO Primele imagini cu Windows 10 Cloud

FOTO Primele imagini cu Windows 10 Cloud

viewscnt
Afla mai multe despre
windows 10 cloud
microsoft