FOTO Samsung a anunțat Galaxy Buds 2, o pereche de căști wireless cu sistem de estompare a zgomotului

FOTO Samsung a anunțat Galaxy Buds 2, o pereche de căști wireless cu sistem de estompare a zgomotului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 aug 2021

Alături de două telefoane pliabile și două ceasuri inteligente, coreeni de la Samsung au anunțat și o nou model de căști wireless, numit Galaxy Buds 2.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Galaxy Buds 2 vin cu un plus de eleganță față de Galaxy Buds Plus, modelul pe care-l vor înlocui în portofoliul producătorului coreean, însă, cu un minus la autonomie. Acestea vor fi disponibile într-o gamă largă de culori, printr care alb, gri închis, verde și mov.

Noile căști wireless, despre Samsung spune că sunt cele mai mici și mai ușoare pe care le-a construit vreodată, au driveri cu două căi și câte un woofer respectiv un tweeter în fiecare cască.

VIDEO&FOTO Samsung și-a prezentat noile smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3 CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Samsung și-a prezentat noile smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3

În plus față de vechiul model, căștile Galaxy Buds 2 dispun de un sistem activ de estompare a zgomotului ambiental. Utilizatorul poate alege cât din sunetul din jur să treacă de sistemul de estompare pentru a-l putea auzi.

Cu ANC (Active Noise Cancelling), autonomia poate ajunge la 20 de ore, folosind inclusiv bateria din carcasă. Fără ANC, se mai pot adăuga între 7,5 și 9 ore de autonomie. Galaxy Buds 2 vor oferi, astfel, o autonomie mai mică față de modelul anterior, Samsung făcând un compromis care favorizează aspectul căștilor, defavorizând autonomia.

Galaxy Buds 2 vor intra pe piață pe 27 august și vor costa 150 de dolari.

FOTO Samsung a anunțat Galaxy Buds 2, o pereche de căști wireless cu sistem de estompare a zgomotului

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy buds 2
casti
wireless
anc