FOTO Sony a prezentat designul căștii PlayStation VR2

FOTO Sony a prezentat designul căștii PlayStation VR2
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 feb 2022

După un an de când a anunțat că lucrează la PlayStation VR2, Sony a dat publicității două imagini care prezintă succint designul viitorul produs de gaming pentru realitate virtuală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Viitoarea cască de VR a Sony folosește același design ca PlayStation 5, limitat la alb și negru, dar suficient pentru a arăta futurist, inspirat parcă din designul uniformelor soldaților imperiali din Star Wars.

Noul design aduce câteva reglaje fine ale anumitor elemente, precum butonul de control a lentilelor și zona de aerisire, conferind totodată și o greutate mai mică, ceea ce este foarte important pentru o cască ce va fi purtată multe ore în continuu de gameri.

Samsung, acuzat că a mințit în privința vitezei de încărcare a noilor flagship-uri CITEȘTE ȘI Samsung, acuzat că a mințit în privința vitezei de încărcare a noilor flagship-uri

PlayStation VR2 va avea răspuns haptic, eye tracking, 4K HDR, rată de refresh 90/120Hz și un unghi de vizualizare de 110 grade. Conectarea la PS5 se va face prin USB-C.

Compania coreeană nu a prezentat alte noi informații despre viitoarea cască de VR, astfel că nici după un an de la anunțarea produsului nu se știe când va fi lansat acesta și cât va costa.

FOTO Sony a prezentat designul căștii PlayStation VR2

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation vr2
casca vr
realitate virtuala