Computacenter România vrea să își dubleze numărul de angajați în acest an

Computacenter România vrea să își dubleze numărul de angajați în acest an

Alexandra Boroș - HR Director, Computacenter România

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2022

Computacenter și-a propus să își dubleze numărul de angajați în centrul IT din România în acest an. În următorii 5 ani, compania intenționează să reunească peste 500 de specialiști IT în toată țara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Pentru anul în curs, compania urmează să angajeze 100 de ingineri IT, specializați în tehnologii precum Java, .NET, JavaScript, Testare Manuală și Automată, IT Security, Cloud, de nivel senior, dar și intermediar.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Computacenter a deschis primul centru operațional din România în urmă cu un an, echipa ajungând deja la 100 de specialiști care lucrează în proporție de 100% în regim de telemuncă.

„Putem spune că am riscat deschizând un centru în plină pandemie, dar am mizat pe calibrarea strategiei noastre de recrutare pe noile realități din piața muncii și noul mod de lucru redefinit de contextul pandemic. Am decis așadar să deschidem recrutarea pentru specialiști din toată țara în regim 100% de telemuncă”, afirmă Alexandra Boroș - HR Director, Computacenter România.

Dat fiind contextul pandemic și desfășurarea activității în regim de telemuncă, provocările cu care s-a confruntat compania au fost în primul rând date de construirea unei culturi organizaționale bine definite.

„În trecut, companiile au creat experiențe deosebite pentru angajați prin avantajele oferite la birou, însă viitorul muncii este axat pe bunăstarea lor în context remote, de care ne preocupăm cu prioritate în Computacenter. Tot ce construim are ca pilon principal angajatul. Am creat o serie de soluții axate pe nevoile sale atât personale, cât și profesionale. Printre acestea se află implementarea unui sistem de feedback digital săptămânal, din care rezultă inițiative concrete; automatizarea cât mai multor procese pentru creșterea eficienței prin folosirea unor instrumente digitale; crearea unui pachet de beneficii foarte flexibil și actual care acoperă componente de sănătate și sport, dezvoltare tehnică, dezvoltare personală (coaching și mentoring) și care are în vedere inclusiv educația copiilor. Suntem o companie care oferim posibilitatea de a lucra 100% în regim de telemuncă și vom continua la fel și după încheierea pandemiei.”, declară Alexandra Boroș – HR Director, Computacenter Romania.

Cu un centru operațional deschis în Cluj-Napoca, compania are angajați și în Timișoara, București, Iași, Sibiu, Brașov, Oradea, Miercurea Ciuc, Galați, Satu Mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
computacenter românia
angajati