FOTO WhatsApp testează un mod întunecat pentru Android

FOTO WhatsApp testează un mod întunecat pentru Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 mar 2019

După iOS, WhatsApp a început că testeze un mod întunecat și pentru aplicația sa de Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

WhatsApp a implementat un mod întunecat parțial în cadrul versiunii beta a aplicației pentru smartphone-urile cu Android, ceea ce înseamnă că în decursul următoarelor luni această facilitate ar putea deveni disponibilă tuturor utilizatorilor.

Lucrul la un mod întunecat a început încă din luna septembrie, însă schimbările de manageri și strategii din ultima vreme de la Facebook, compania care deține WhatsApp, au întârziat probabil dezvoltarea acestei opțiuni.

Modul întunecat din această fază de dezvoltare presupune folosirea unei nuanțe de gri închis pentru fundal și un gri foarte deschis pentru text. În mod ideal, fundalul unui mod întunecat ar fi trebui să fie chiar negru.

Atac cu viruși informatici asupra rețelei de intranet a Ministerului Apărării spaniol; un stat străin suspectat CITEȘTE ȘI Atac cu viruși informatici asupra rețelei de intranet a Ministerului Apărării spaniol; un stat străin suspectat

De asemenea, cel puțin la acest moment, modul întunecat nu a ajuns și în ferestrele de chat, fiind disponibil deocamdată doar în secțiunile de configurare ale aplicației.

Modul întunecat este o facilitate pe care o vor adopta din ce în ce mai multe aplicații în viitorul apropiat, datorită impactului redus asupra autonomiei pe care culorile închise o au în cazul din ce în ce mai răspânditelor smartphone-uri cu ecran OLED.

Facebook a implementat la începutul aceste luni un mod întunecat și pentru cealaltă aplicație de chat pe care o deține, Facebook Messenger.

FOTO WhatsApp testează un mod întunecat pentru Android

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
chat
dark mode