Furnizorul german de soft și servicii SAP are un nou Managing Director pentru țările din Europa de Sud-Est, inclusiv România

Furnizorul german de soft și servicii SAP are un nou Managing Director pentru țările din Europa de Sud-Est, inclusiv România
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 8 iul 2020
Furnizorul german de soft și servicii SAP a numit-o pe Josephin Galla, originară din Germania, în funcția de Managing Director pentru țările din Europa de Sud-Est. 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Josephin Galla se va muta în București și, împreună cu echipa de management, va implementa o nouă strategie regională. Ea va coordona activitățile SAP din România, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Albania, Bosnia- Herțegovina, Kosovo, Macedonia, Moldova și Muntenegru, țări care cumulează un număr de 1.935 de angajați.
Microsoft anunță mai multe îmbunătățiri pentru OneDrive, inclusiv creșterea limitei de upload pentru companii CITEȘTE ȘI Microsoft anunță mai multe îmbunătățiri pentru OneDrive, inclusiv creșterea limitei de upload pentru companii

Anterior, Josephin Galla a fost Managing Director SAP Vietnam și membru al Senior Executive Team în cadrul clusterului SAP din Asia de Sud-Est. 

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002 și are birouri locale în București, Timișoara și Cluj, prin intermediul cărora furnizează servicii de consultanță și de implementare a proiecteor bazate pe soluții SAP pentru clienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Potrivit datelor subsidiarei, circa 600 de companii din România utilizează soluții business SAP, prezente în domenii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
sap
josephin galla
conducere sap
managing directror sap