Questo atrage 300.000 euro pentru extindere

Questo atrage 300.000 euro pentru extindere
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2020

Startup-ul românesc Questo, compania din spatele aplicației omonime, prin care utilizatorii pot explora orașe sub forma unui joc, a strâns fonduri în valoare de 300.000 de euro într-o finanțare coordonată de fondul de investiții Sparking Capital, cu participarea Early Game Ventures, pentru a facilita extinderea platformei în mai multe orașe din lume, prin intermediul scriitorilor locali și al operatorilor de turism.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În primăvara anului trecut, Profit.ro a anunțat că startup-ul românesc Questo vrea să continue extinderea pe plan internațional după ce a atras noi fonduri și a ajuns să fie evaluat la 1,5 milioane de dolari. Lista orașelor în care Questo vrea să se extindă include Londra, New York, Barcelona, Paris și Berlin.

Anul trecut, compania a primit o finanțare de 20.000 de euro de la platforma de călătorii Booking.com, fiind una dintre cele patru câștigătoare ale Booking Booster Lab din Tel Aviv.

Tranzacție: Gigantul american Microsoft preia o firmă IT din Iași, care va deveni cel de-al patrulea centru de dezvoltare tehnologică din regiune pentru companie CITEȘTE ȘI Tranzacție: Gigantul american Microsoft preia o firmă IT din Iași, care va deveni cel de-al patrulea centru de dezvoltare tehnologică din regiune pentru companie

Finanțarea va fi folosită și pentru îmbunătățirea tehnică a platformei. Până la finele anului 2020, creatorii platformei Questo își propun ca aceasta să devină disponibilă în 100 de orașe din întreaga lume.

Ȋn anul 2019, ccirca 50.000 de persoane au utilizat Questo.

Stratup-ul a fost înființat în 2016, fondatori fiind Claudiu Petria și Alex Govoreanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
questo
jocuri
investitie