Galaxy S23 ar putea fi prezentat la începutul lunii februarie

Galaxy S23 ar putea fi prezentat la începutul lunii februarie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 dec 2022

La fel ca anul acesta, Samsung își va prezenta viitoarea serie de flagship-uri în prima parte a lunii februarie, cu o posibilă intrare pe piață spre finele aceleiași lunii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Presa coreeană citează un oficial Samsung anonim care spune că Galaxy S23 va avea prezentarea oficial undeva în chiar prima săptămână a lunii februarie.

Evenimentul de prezentare, care va fi organizat în San Francisco, conform aceleiași surse, va avea loc chiar mai devreme cu câteva zile decât cel din acest an. Galaxy S22 a fost prezentat pe 9 februarie.

Trei sferturi din locuitorii globului cu vârsta de peste 10 ani au un telefon mobil CITEȘTE ȘI Trei sferturi din locuitorii globului cu vârsta de peste 10 ani au un telefon mobil

Luna februarie a fost vehiculată și anterior pentru lansarea viitoarei serii de smartphone-uri Samsung, însă, acum, estimarea este ceva mai precisă. Mai rămâne ca undeva în luna ianuarie Samsung să anunțe data precisă de organizare a evenimentului.

Din câte se pare, Galaxy S23  va folosi doar chipset-urile Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, renunțându-se la livrarea cu chipset-urile Exynos, dezvoltate intern, în Europa și Asia.

De asemenea, este de așteptat ca Galaxy S23 să fie mai scump decât generația anterioară, din cauza inflației și a altor factori geopolitici.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s23
smartphone