Google a anunțat căștile Pixel Buds A

Google a anunțat căștile Pixel Buds A
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 iun 2021

După ce toate informațiile au “scăpat” pe internet cu mai mult timp înainte de anunțul oficial, Google și-a lansat, într-un final, noile căști wireless Pixel Buds A.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pixel Buds A arată și funcționează, în cea mai mare parte, la fel ca versiunea de anul trecut. Însă, spre deosebire de modelul anterior, care costa 180 de dolari, noile căști costă 99 de dolari - o importantă scădere de preț.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Prețul mai mic vine și cu un mic număr de compromisuri - au dispărut controlarea volumului prin swipe-uri și încărcarea wireless a carcasei. Însă, mai important, calitatea audio se păstrează în ciuda reducerii semnificative de preț.

Un capitol la care Pixel Buds A sunt net superioare modelului anterior este volumul, mult mai puternic în cazul noului model.

La fel ca vechiul model, Pixel Buds A răspund hands-free la comanda “Hey, Google!”. De asemenea, au certificare IPX4 pentru rezistență la apă și transpirație.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Autonomia promisă de Google este de 5 ore, iar compania americană spune că alimentarea preț de 15 minute oferă până la 3 ore de ascultare.

Tot Google spune că a rezolvat bug-urile și problemele de conexiune cu care posesorii vechii versiuni încă se confruntă.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
casti
wireless
pixel buds a