Google a publicat prima imagine oficială cu Pixel 4

Google a publicat prima imagine oficială cu Pixel 4
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 iun 2019

Compania americană a început campania de promovare a viitorul său smartphone, postând pe Twitter o fotografie în care apare învăluit în mister Pixel 4, cu mai multe luni înainte de prezentarea oficială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși nu a trecut decât o lună de când a lansat Pixel 3A și Pixel 3A XL, Google a început deja să facă valuri cu privire la următorul model. Spre deosebire de cele două smartphone-uri lansate în mai, care reprezintă upgrade-uri minore ale versiunilor anterioare, de la Pixel 4 există așteptări mai mari.

În primul rând, Pixel 4 ar trebui să vină cu un nou design, lucru care se poate vedea chiar și din imaginea care nu prezintă smartphone-ul în întregime. Din aceasta, se poate observa clar modulul foto care, pentru prima oară în cazul acestei serii, va include mai multe camere.

Pixel 4 ar trebui să vină și cu un design nou însă, din câte se pare, divizia de hardware a companiei americane încă nu este la nivelul celorlați producători, iar Pixel 4 va avea în continuare rame prea groase pentru 2019 în jurul ecranului.

Succesorul lui iPhone XR va avea o baterie mai mare CITEȘTE ȘI Succesorul lui iPhone XR va avea o baterie mai mare

La interior, smartphone-ul este așteptat să aibă chipset-ul Snapdragon 855 și cel puțin 6 GB memorie RAM.

Pixel 4 este așteptat să fie primul smartphone care include o nouă versiune de Google Assistant, care ar trebui să ofere răspunsuri mai rapide și să țină mai bine pasul în conversațiile naturale.

De asemenea, smartphone-ul ar urma să folosească o tehnologie similară radarului, care depistează mișcarea degetelor fără ca acestea să atingă ecranul. În funcție de creativitatea inginerilor Google, această tehnologie ar putea deschide drumului unui nou mod de interacționare cu dispozitivele mobile.

Pixel 4 ar trebui să fie prezentat oficial în luna octombrie, dacă se respectă calendarul din anii anteriori.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartphone
android