Google anunță o nouă opțiune pentru protejarea intimității utilizatorilor de Android

Google anunță o nouă opțiune pentru protejarea intimității utilizatorilor de Android
scris 22 mar 2022

Utilizatorii smartphone-urilor cu Android vor putea, în curând, să șteargă ultimele 15 minute ale istoricului de căutare.

La fel cum pot șterge istoricul și cache-ul de navigare în browser-ele web, inclusiv în Chrome, utilizatorii Android vor avea la dispoziție o opțiune prin care vor putea elimina, punctual, ultimele 15 minute de căutare online.

Noua opțiune poate fi folosită apăsând pe poza de profil din aplicațiile Google și alegând “Delete last 15 min” din meniu.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Google spune că noua funcție va fi implementată treptat și că va dura probabil câteva săptămâni până să fie disponibilă pentru toți utilizatorii.

Interesant este că gigantul american a avut nevoie de atât de mult timp pentru a oferi pe Android această opțiune, pe care a lansat-o pe iPhone încă din luna iulie a anului trecut.

Google mai oferă și alte opțiuni privind ștergerea istoricului, care permit utilizatorului să elimine înregistrările din ultimele 3, 18 sau 36 de luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
android
istoric
intimitate