Google ar putea lansa o pereche de căști inteligente, care funcționează cu Google Assistant

Google ar putea lansa o pereche de căști inteligente, care funcționează cu Google Assistant
scris 23 aug 2017

Google și-ar putea extinde gama de produse care folosesc propriul asistent digital, Google Assistant, cu o pereche de căști.

Indiciile cu privire la o viitoare cască inteligentă care acceptă comenzi prin intermediul Google Assistant au fost descoperite chiar în aplicația Google pentru dispozitive mobile. Codul acesteia include câteva linii care fac referire la un astfel de produs.

În codul versiunii 7.10 a aplicației Google apare numele de produs Bisto, iar pe una din linii scrie: “Căștile tale folosesc Google Assistant. Pune-i întrebări. Spune-i lucruri. Este propriul tău asistent Google, mereu gata să te ajute.”

După boxa inteligentă Google Home, căștile Bisto (dacă acesta va fi și numele final) ar devenit al doilea produs, în afară de smartphone, care ar fi echipat cu asistentul digital Google Assistant.

Google anunță Android 8.0 Oreo. Ce aduce nou și când va fi disponibil CITEȘTE ȘI Google anunță Android 8.0 Oreo. Ce aduce nou și când va fi disponibil

Întrucât nu există un ecran și o interfață grafică, comunicarea dintre utilizator și căști ar urma să se facă strict prin comenzi și mesaje vocale. De altfel, tot în codul sursă al aplicației Google există indicii în acest sens.

Astfel, utilizatorul ar putea să asculte și să răspundă la notificările pe care le primește prin intermediul căștilor. De asemenea, căștile ar urma să aibă un buton special dedicat lansării asistentului digital.

În mod normal, deși în acest punct este doar o speculație, Bisto ar trebuie să fie o pereche de căști wireless, conectată la telefon prin Bluetooth. Conectarea la telefon, care este oricum o acțiune firească pentru cei care ascultă muzică de pe telefon, ar urma să fie folosită și pentru alte acțiuni, cum ar fi configurarea asistentului căștilor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
google
google assistant
casti