Google Maps primește funcție de găsire a parcărilor

Google Maps primește funcție de găsire a parcărilor
scris 30 aug 2017

Google Maps, una dintre cele mai folosite aplicații pentru navigare auto și pedestră, își va ajuta utilizatorii să găsească un loc de parcare.

Utilizatorii Google Maps vor putea găsi un loc de parcare cu ajutorul aplicației. Când se introduce o destinație, în vederea creării unui traseu, aplicația celor de la Google va oferi opțiunea găsirii unui loc de parcare în apropierea destinației.

Odată ajuns la destinație, utilizatorul va fi ghidat către cea mai apropiată parcare. Însă, Google Maps nu va ști să-i spună utilizatorului și dacă parcarea respectivă are locuri libere sau este complet ocupată.

Noua facilitate, care este lansată deocamdată doar pe Android, va fi disponibilă pentru început în 25 de orașe Americane: Atlanta, Boston, Charlotte, Chicago, Cleveland, Dallas/Fort Worth, DC, Denver, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis/St. Paul, New York City, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Portland, San Diego, Sacramento, San Francisco, Seattle, St. Louis și Tampa.

YouTube are un nou design, un nou logo și noi facilități CITEȘTE ȘI YouTube are un nou design, un nou logo și noi facilități

Pe de altă parte, o funcție mai veche legată de parcări ajunge acum și în Europa. Este vorba de un simbol care arată, cu aproximație, dificultatea cu care se găsește o parcare într-o anumită zonă.

Aceasta va putea fi folosită acum în Alicante, Amsterdam, Copenhagen, Barcelona, Cologne, Darmstadt, Dusseldorf, London, Madrid, Malaga, Manchester, Milan, Montreal, Moscow, Munich, Paris, Prague, Rio de Janeiro, Rome, Sao Paulo, Stockholm, Stuttgart, Toronto, Valencia și Vancouver.

Extinderea acestor facilități este un proces foarte lent. Vor trece probabil luni sau chiar ani până când cele două funcții legate de parcării să fie disponibile și în România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
google
parcari
google maps