Google Maps va emite avertizări legate de COVID-19 pentru transport și călătorii

Google Maps va emite avertizări legate de COVID-19 pentru transport și călătorii
scris 9 iun 2020

Utilizatorii serviciului Google Maps vor primi notificări în legătură cu situația pandemică locală atunci când călătoresc cu mașina personală sau cu mijloacele de transport în comun.

Beneficiile soluțiilor de semnătură electronică și chatbot în contextul economic actual CITEȘTE ȘI Beneficiile soluțiilor de semnătură electronică și chatbot în contextul economic actual

Google Maps își va înștiința utilizatorii în legătură cu o serie de aspecte ce privesc transportul și călătoriile în contextul pandemiei actuale.

Cinci pași pentru relansarea și reinventarea afacerilor în epoca Covid-19 CITEȘTE ȘI Cinci pași pentru relansarea și reinventarea afacerilor în epoca Covid-19

Utilizatorii vor primi notificări în acest sens dacă un mijloc de transport în comun a fost afectat în vreun fel din cauza virusului, dacă circulă în capacitate limitată ori după alt program decât cel normal.

„Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații CITEȘTE ȘI „Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații

Începând cu America de Nord, Google Maps își va avertiza utilizatorii și dacă la trecerea graniței au fost înființate centre de testare obligatorii, caz în care aceștia se pot aștepta inclusiv la întârzieri importante pe traseu.

Interviu SARTO despre premium în Business - Andrea Catto, Commercial Manager pentru Europa de Sud la flydubai CITEȘTE ȘI Interviu SARTO despre premium în Business - Andrea Catto, Commercial Manager pentru Europa de Sud la flydubai

Celor care se deplasează către un centru de testare pentru COVID-19, aplicația le va aminti să verifice criteriile de eligibilitate, pentru a evita să fie respinși și să să se ducă degeaba până acolo.

Cel puțin la început, aceste funcții vor fi disponibile într-un număr limitat de țări. De exemplu, avertizările pentru călătoriile în comun vor fi emise inițial doar în Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Columbia, Franța, India, Mexic, Olanda, Spania, Thailanda, Marea Britanie și Statele Unite.

Noile facilități vor ajunge în versiunile de Android și iOS ale aplicației Google Maps cândva în cursul săptămânilor următoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
google maps
covid-19
pandemie
transport