Google va oferi utilizatorilor motorului său de căutare mai multe informații privind rezultatele căutărilor

Google va oferi utilizatorilor motorului său de căutare mai multe informații privind rezultatele căutărilor
scris 23 iul 2021

Google, divizie a grupului Alphabet, va oferi utilizatorilor motorului său de căutare mai multe informații privind motivele găsării rezultatelor afișate, a anunțat compania.

Astfel, persoanele care efectuează căutări vor putea să dea click pe detalii precum modul în care rezultatele obținute corespund cuvintelor lor de căutare, pentru a decide mai bine dacă informațiile sunt relevante, scrie News.ro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Google a făcut schimbări pentru a oferi utilizatorilor un context mai bun legat de rezultatele oferite de motorul de căutare.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

La începutul acestui an, Google a introdus ferestre pentru a informa utilizatorii despre sursele de informare pe care le văd. De asemenea, compania a început să avertizeze utilizatorii atunci când un subiect evoluează rapid, iar rezultatele căutărilor ar putea să nu fie sigure.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
cautari