GPT Store, lansat oficial

GPT Store, lansat oficial
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 ian 2024

Magazinul de chatboți personalizați, dezvoltați pe baza ChatGPT, a fost lansat, în sfârșit, cu câteva luni întârziere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Open AI a lansat oficial magazinul de chatboți GPT Store, cel care va găzdui boți personalizați, realizați și vânduți de abonați.

De la anunțarea magazinului, au fost deja creați peste 3 milioane de boți, susține compania care anunță acum și un program de împărțire a câștigurilor.

Facebook și Instagram introduc unele dintre cele mai dure restricții luate vreodată față de adolescenți CITEȘTE ȘI Facebook și Instagram introduc unele dintre cele mai dure restricții luate vreodată față de adolescenți

Acesta program va aduce bani creatorilor de chatboți în funcție de nivelul de folosire al acestora, spune compania, fără să ofere cifre concrete în acest sens.

GPT Store este disponibil pentru utilizatorii ChatGPT Plus și ChatGPT Enterprise, care plătesc abonamentele lunare aferente.

Open AI intenționa să lanseze încă din noiembrie GPT Store, însă, lansarea a fost întârziată din cauza neînțelegerilor de vârful companiei, care au dus la demiterea și reinstaurarea lui Sam Altman la conducerea acesteia.

viewscnt
Afla mai multe despre
open ai
chatgpt
gpt store
chatboți