Grupul chinez Tencent Holdings discută o investiție de 200 de milioane de dolari în Warner Music Group

Grupul chinez Tencent Holdings discută o investiție de 200 de milioane de dolari în Warner Music Group
scris 31 mai 2020

Gigantul chinez al internetului Tencent Holdings discută o investiție de 200 de milioane de dolari în Warner Music Group, înainte de oferta publică inițială a companiei de înregistrări, potrivit unui articol publicat vineri de Wall Street Journal, citat de Reuters și preluat de News.ro.

Warner Music lucrează pentru a atrage instituții care, alături de Tencent, ar servi drept investitori ancoră, contribuind cu un total de peste 1 miliard de dolari la obiectivul de a atrage până la 1,8 miliarde de dolari, au declarat persoane apropiate situației, citate de publicație.

Listarea celei de-a treia mari companii de înregistrări din lume, casa unor artiști precum Cardi B, Ed Sheeran și Bruno Mars, ar putea să realizeze cea mai mare ofertă publică inițială care a avut loc până acum în 2020.

VIDEO Capsula Crew Dragon a fost lansată spre Stația Spațială Internațională CITEȘTE ȘI VIDEO Capsula Crew Dragon a fost lansată spre Stația Spațială Internațională

Warner Music a amânat în martie oferta publică inițială, din cauza impactului avut de pandemia de COVID-19 asupra piețelor de capital

Compania ar urma să stabilească prețul ofertei publice inițiale pe 2 iulie, iar acțiunile vor debuta la bursa Nasdaq.

Reprezentanții Tencent nu au fost disponibili pentru comentarii, iar cei ai Warner Music au refuzat să comenteze.

viewscnt
Afla mai multe despre
tencent holdings
warner music group