Grupul NETOPIA își consolidează structura de holding

Grupul NETOPIA își consolidează structura de holding

Antonio Eram, fondator și CEO al grupului

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2021

NETOPIA Payments a primit aprobarea Tribunalului București pentru divizarea parțială. Astfel, compania transferă liniile de business de facilitare plăți, respectiv cea de marketing digital prin SMS, către alte două noi companii din grup, NETOPIA Financial Services S.R.L. și WEB2SMS S.R.L.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Demersul de reorganizare reprezintă o etapă dintr-un amplu proces de dezvoltare strategică pe termen lung în sectorul serviciilor financiare și conexe acestora, precum și lansarea unor noi linii de business care promovează soluții tehnologice inovatoare. Reorganizarea grupului a început în anul 2020 și continuă cu procesul de autorizare la BNR ca instituție de plată a NETOPIA Financial Services S.R.L.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Consolidarea grupului sub umbrela NETOPIA Holding este un pas important în viziunea de business a celor doi fondatori, Antonio Eram și Felix Crișan.   

„Activitățile desfășurate de NETOPIA au devenit din ce în ce mai complexe datorită diversității de servicii pe care le oferim. Avem noi oportunități de business, de aceea urmărim să construim o structură eficientă care ne va permite să fim mai supli în alocarea resurselor interne și să ne concentrăm pe inovație și noi parteneriate. În perioada următoare, ne vom axa pe cooptarea unor investitori strategici și vom continua să investim în idei, echipe și proiecte în care există pasiune și viziune”, au declarat fondatorii grupului NETOPIA.

“Finalizarea cu succes a proiectului de divizare NETOPIA Payments este un prim pas dintr-un proces complex de reorganizare. Ne bucurăm să avem alături o echipă de profesioniști pasionați și dornici să construiască împreună cu noi, care înțeleg foarte bine nevoile noastre de business și unde ne dorim să ajungem”, a declarat Antonio Eram, fondator și CEO al grupului.

NETOPIA Payments este lider pe piața locală a procesărilor de plăți digitale. Compania a fost înființată în anul 2003, ca răspuns la nevoia de inovație și de integrare a noilor tehnologii în domeniul plăților online și offline. Inovația reprezintă pilonul principal pe care NETOPIA Payments și-a construit profilul de lider, iar viziunea companiei se reflectă în eficiența și calitatea serviciilor oferite. În prezent, circa 30.000 de comercianți folosesc serviciile și soluțiile NETOPIA Payments: plăți mobile, tranzacții online cu carduri bancare sau prin SMS.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
netopia
antonio eram