Grupul TAZ.ro și-a dublat în 2022 afacerile și vizează expansiunea celor trei direcții de business

Grupul TAZ.ro și-a dublat în 2022 afacerile și vizează expansiunea celor trei direcții de business

Ionuț Istrate, Managing Director al grupului TAZ.ro și consultant IT

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 feb 2023

Grupul TAZ.ro, cu sediul în Cluj-Napoca și activități globale în sfera serviciilor cloud și datacenter, suport și mentenanță IT, dar și retail hardware și software, anunță dublarea cifrei de afaceri în 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul trecut a însemnat, pentru grupul TAZ.ro, consolidarea liniilor principale de business, în paralel cu adăugarea unor servicii noi în portofoliu, în principal prin integrarea în ecosistemul TAZ.ro a unei entități rezultate din achiziția, cu un an înainte, a unei companii de pe piață, dar și prin investiții în know-how, infrastructură și resurse umane.

GALERIE FOTO Oppo a prezentat smartphone-ul pliabil Find N2 Flip CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Oppo a prezentat smartphone-ul pliabil Find N2 Flip

Grupul TAZ.ro a raportat, pentru anul trecut, o cifră de afaceri de 10.022.000 RON, în creștere cu 60% față de 2021.

75% din venituri au fost obținute din core-business, adică serviciile IT și datacenter.

“La bilanț, anul 2022 s-a încheiat cu rezultate excelente pentru o dezvoltare conformă cu trendurile pieței de profil, dublarea cifrei de afaceri a grupului TAZ.ro, care a depășit 10 milioane de lei. Promisiunile sunt de consolidare a activității într-o continuă extindere liniară a serviciilor și a portfoliului de clienți”, a declarat Ionuț Istrate, Managing Director al grupului TAZ.ro și consultant IT.

Grupul TAZ.ro s-a format odată cu achiziția, în 2021, a companiei Save Data, lider pe piața românescă a serviciilor de recuperare de date, și redenumirea recentă a acesteia în TAZ IT INFRASTRUCTURE. Acum, grupul TAZ.ro este format din cele trei companii membre: TAZ IT SERVICES – unde au fost concentrate activitățile de cloud și datacenter, TAZ IT CONSULTING – cu focus pe servicii de support și mentenanță IT, și TAZ IT INFRASTRUCTURE – care reunește activitățile de retail hardware și software, recuperare de date și parteneriatele cu Microsoft, Cisco, Palo Alto și altele.

“Valorile si țintele noastre rămân și în 2023 îmbunătățirea continuă a calității serviciilor livrate către clientii noștri. Numărul de angajați a crescut la rândul său, urmărind curba ascendentă a cifrei de afaceri, iar odata cu aceasta a crescut și aria expertizei pe care o livrăm înspre clienții noștri”, a precizat Ionuț Istrate.

Grupul TAZ.ro a ajuns, la început de 2023, la un număr de 93 clienți din domenii precum dezvoltare software și servicii IT, servicii medicale, imobiliare, proiectare, producție industrială, transport, alimente, retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
taz
it