GTS Telecom intră pe piața serviciilor de tip Disaster Recovery as a Service

GTS Telecom intră pe piața serviciilor de tip Disaster Recovery as a Service
scris 30 oct 2018

Furnizorul de servicii de telecomunicații GTS Telecom, parte a grupului Deutsche Telekom, intră pe piața serviciilor de tip Disaster Recovery as a Service (DRaaS).

Serviciul Backup as Service, parte a acestei noi game, asigură protecția și recuperarea predictibilă a datelor în caz de dezastru, aplicabilă la nivel de server fizic sau virtual.

Decizie: Salariile poștașilor vor fi majorate din noiembrie, ca metodă de fidelizare și atragere de noi angajați, după concursuri la care nu vine nimeni. Este cea mai mare majorare salarială în Poștă din ultimii 10 ani CITEȘTE ȘI Decizie: Salariile poștașilor vor fi majorate din noiembrie, ca metodă de fidelizare și atragere de noi angajați, după concursuri la care nu vine nimeni. Este cea mai mare majorare salarială în Poștă din ultimii 10 ani

Serviciul Backup as a Service dezvoltat de GTS Telecom folosește soluția software NetBackup dezvoltată de compania Veritas Technologies.

GTS Telecom este un furnizor de servicii de comunicații pentru companii și alți operatori de telecom. În iunie 2014 a fost finalizată oficial tranzacția prin care Deutsche Telekom a achiziționat GTS Central Europe, grupul din care făcea parte GTS Telecom.

Operațiunile GTS Cehia și GTS Polonia au fost integrate de către Deutsche Telekom din țările respective, care astfel și-au consolidat segmentul business-to-business.

În România, firma GTS Telecom, deținută de Deutsche Telekom, continuă să opereze independent.

Compania are aproximativ 120 de angajați și sediul în București.

viewscnt
Afla mai multe despre
gts telecom
disaster recovery as a service