Hackerul care a spart rețeaua Uber publică mai multe clipuri cu GTA 6

Hackerul care a spart rețeaua Uber publică mai multe clipuri cu GTA 6
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 sep 2022

Tânărul de 18 ani care își asumă meritul pentru pătrunderea în rețeaua Uber dă o nouă lovitură. Victima este acum producătorul de jocuri Rockstar, de unde hackerul a furat clipuri cu jocul încă nelansat GTA 6.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai multe filmări care arată jocul GTA 6 au apărut în cursul weekend-ului care tocmai s-a încheiat pe YouTube, Twitter, Reddit și mai multe forumuri online dedicate jocurilor.

Autorul postărilor folosește pseudonimul „teapotuberhacker”, fiind același tânăr de 18 ani care săptămâna trecută a pătruns în rețeaua Uber și a spus că securitatea companiei americane este slabă.

Microsoft Teams nu criptează datele de logare ale utilizatorilor CITEȘTE ȘI Microsoft Teams nu criptează datele de logare ale utilizatorilor

Acum, acesta a publicat o arhivă de 3Gb care conține 90 de filmări cu jocul GTA 6 și promite că va posta și alte date, inclusiv o parte a codului sursă folosit la jocurile GTA 5 și GTA 6.

Nu se știe de când datează filmările obținute de hacker și nici exact cum a intrat acesta în posesia lor. Deocamdată Rockstar și proprietarul Take Two nu au oferit informații pe acest subiect.

Singurul lucru pe care Take Two l-a făcut până acum a fost să ceară platformelor online unde hackerul a postat clipurile eliminarea acestora, ceea ce pare să indice că filmările sunt reale.

Al șaselea joc din seria GTA nu este încă finalizat. Acesta ar putea fi lansat cel devreme peste doi ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
hacker
uber
gta 6