Harry Potter: Wizards Unite a avut venituri de peste 1 milion de dolari în primul week-end

Harry Potter: Wizards Unite a avut venituri de peste 1 milion de dolari în primul week-end
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 iun 2019

Noul joc de realitate augmentată al celor de la Niantic a început deja să aducă venituri importante producătorului, însă este departe de Pokemon Go din acest punct de vedere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Sensor Tower estimează că Harry Potter: Wizards Unite a avut venituri de 1,1 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare, zile în care a fost disponibil doar în Statele Unite și Marea Britanie.

Noul joc al celor de la Niantic a înregistrat aproape 3 milioane de instalări în primele 3 zile, 88% din micro-tranzacții fiind realizate de utilizatorii din Statele Unite.

Harry Potter: Wizards Unite este deja pe primul loc în topul aplicațiilor de iPhone din 28 de țări, după ce a fost lansat oficial în peste 140 de țări la doar câteva zile după lansarea în Statele Unite și Marea Britanie.

Japonia va instala dispozitive de rețea wireless pentru 5G pe semafoare CITEȘTE ȘI Japonia va instala dispozitive de rețea wireless pentru 5G pe semafoare

În ceea ce privește veniturile, deocamdată nu a ajuns în top 10 în nicio țară pe platforma celor de la Apple.

Pe baza datelor din primul week-end și ținând cont că urmează să fie lansat în Japonia și Coreea de Sud, două din piețele în care se mizează pe un succes ridicat, Sensor Tower estimează că Harry Potter: Wizards Unite va depăși 30 de milioane de dolari venituri în prima lună.

Harry Potter: Wizards Unite pare să fie însă departe de ceea ce a reprezentat Pokemon Go, care generat venituri de 28 de milioane de dolari în doar primele 4 zile de disponibilitate și 206 milioane de dolari în prima lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
harry potter: wizards unite
niantic
realitate augmentata
joc