”Hitler ar fi adorat rețele de socializare”, apreciază CEO-ul Disney

”Hitler ar fi adorat rețele de socializare”, apreciază CEO-ul Disney
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2019

CEO-ul Walt Disney Bob Iger a lansat o diatribă împotriva rețelelor de socializare, apreciind că ele sunt un instrument de promovare redutabil de eficient, pe care Adolf Hitler l-ar fi adorat, potrivit revistei Variety, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Acesta este instrumentul de promovare cel mai eficient la care poate visa un extremist, pentru că, în concepția lor, rețelele de socializare oferă o versiune îngustă a lumii, filtrând tot ceea ce pare să vină să ne pună în discuție credințele, validându-ne totodată convingerile și amplificându-ne temerile cele mai profunde”, a declarat el joi, cu ocazia recepției unui premiu umanitar decernat de Centrul Simon Wiesenthal, scrie News.ro.

FOTO Zeci de inspectori vamali au descins în Piața de Gros de la Pucheni CITEȘTE ȘI FOTO Zeci de inspectori vamali au descins în Piața de Gros de la Pucheni

Bob Iger a denunțat de asemenea rețelele de socializare din cauza rolului lor în propagarea discursului urii, apreciind că acest lucru dă impresia - eronată - că toată lumea împărtășește aceleași opinii.

”Ura și furia ne antrenează către abis încă o dată”, a apreciat el, subliniind că ele contaminează discursul public și transformă țara și cultura în ceva total de nerecunoscut celor care continuă să creadă în bună-cuviință și în drepturile omului.

viewscnt
Afla mai multe despre
walt disney
bob iger