Huawei a fost reprimită în SD Association

Huawei a fost reprimită în SD Association
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 iun 2019

Producătorul chinez are parte și de o veste bună, venită parcă împotriva curentului potrivnic, de care are parte în ultimele săptămâni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul chinez Huawei a redevenit membru al SD Association, corpul decizional care gestionează tehnologia memoriilor SD și licențiază componentele și produsele care au dreptul să o folosească.

Huawei a fost scos de pe lista membrilor SD Association în urmă cu o săptămână.

Oficialii Huawei au comentat vestea spunând, că eliminarea din asociație a fost temporară, doar cât a fost armonizat regulamentul intern cu noua legislație care a intrat recent în vigoare în Statele Unite.

FOTO Motorola lansează Moto Z4 CITEȘTE ȘI FOTO Motorola lansează Moto Z4

Conform legii adoptate de administrația Trump, contactele firmelor americane cu companiile considerate o amenințare la adresa securității naționale trebuie aprobate de un departament special al Guvernului.

Până acum, dintre toate companiile chinezești, Guvernul american pare să aibă o problemă doar cu Huawei. Președintele Trump s-a contrazis recent spunând că Huawei este o companie foarte periculoasă, dar că poate fi iertată dacă China acceptă o înțelegere comercială cu Statele Unite.

Până acum, cele mai importante lovituri primite de Huawei vin din partea Google, care nu va mai acorda companiei chinezești acces la versiunile modificate de Android la propriile aplicații, și ARM, care nu va mai furniza tehnologiile pe care Huawei le folosește pentru producerea propriilor procesoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
sd
memorii