Huawei cere Verizon să plătească comisioane pentru 200 de brevete pentru echipamente de rețele

Huawei cere Verizon să plătească comisioane pentru 200 de brevete pentru echipamente de rețele
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2019

Huawei Technologies a cerut operatorului american Verizon Communications să plătească comisioane pentru 200 de brevete pentru echipamente de rețele, potrivit unor surse citate de publicația Wall Street Journal, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Verizon trebuie să plătească pentru ”a rezolva problema referitoare la licențe”, a scris în februarie un director al Huawei răspunzător de drepturile de proprietate inelectuală, scrie News.ro.

Brevetele se referă la echipamente de rețele, infrastructură prin cablu și tehnologie destinată internetului lucrurilor.

Facebook lansează o aplicație prin care utilizatorii sunt plătiți dacă acceptă să le fie colectate datele CITEȘTE ȘI Facebook lansează o aplicație prin care utilizatorii sunt plătiți dacă acceptă să le fie colectate datele

Reprezentanții Huawei și ai Verizon s-au întâlnit săptămâna trecută la New York pentru a discuta despre unele brevete, a relatat WSJ. Grupul Verizon nu este client al Huawei.

Ambele companii nu au răspuns solicitărilor adresate de Reuters pentru comentarii.

În luna mai, Statele Unite au plasat Huawei pe o listă neragră de companii, ceea cei îi interzice să facă afaceri cu companii americane fără acordul guvernului, din motive de securitate. În consecință, unele companii globale de tehnologie au întrerupt relațiile de afaceri cu Huawei, cel mai mare producător de echipamente de telecomunicații din lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
verizon