Huawei își va lansa următorul flagship pe 26 martie

Huawei își va lansa următorul flagship pe 26 martie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 feb 2019

Smartphone-ul P30, primul vârf de gamă pe care Huawei îl va lansa anul acesta, va fi prezentat oficial la o lună după Mobile World Congress 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Printr-o postare pe Twitter, Huawei anunță că prezentarea oficială a viitorului său flagship va avea loc la Paris, pe data de 26 martie.

Postarea este însoțită de un scurt teaser, de doar 10 secunde, care pare să arate un efect de mărire al fotografiilor digitale. Mesajul aparent este că sistemul foto al lui P30 ar fi capabil de un zoom mare al imaginilor.

Accentul pus pe fotografie nu ar fi o noutate pentru producătorul chinez. Ambele flagship-uri lansate anul trecut de Huawei au fost foarte apreciate pentru calitatea imaginilor obținute.

Android 9 Pie este disponibil pentru smartphone-urile Galaxy S9 neblocate CITEȘTE ȘI Android 9 Pie este disponibil pentru smartphone-urile Galaxy S9 neblocate

Dacă într-adevăr aceasta este interpretarea corectă, rămâne de văzut cum va fi posibil din punct de vedere tehnic acest zoom - dacă va fi realizat optic sau dacă se va folosi un algoritm care să facă acest lucru prin software.

Deocamdată nu se cunosc detaliile tehnice ale viitorul vârf de gamă al celor de la Huawei, însă există șanse mari ca acestea să iasă la iveală într-o anumită măsură în luna dinaintea prezentării oficiale.

Cu acest anunț, devine clar faptul că ediția din acest an a celui mai important târg de tehnologii mobile, Mobile World Congress, va fi lipsită de două nume grele care au ales să-și facă prezentările separat. Samsung va prezenta S10 miercuri, iar Huawei va lansa P30 la o lună după târg.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
smartphone
p30