Huawei lansează trei modele noi din seria de portabile MateBook

Huawei lansează trei modele noi din seria de portabile MateBook
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 mai 2017

Huawei anunță împrospătarea seriei de portabile MateBook cu trei modele noi – două notebook-uri și un dispozitiv hibrid.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

MateBook X, MateBook E și MateBook D sunt cele trei modele noi pe care compania chineză le-a prezentat în cadrul unui eveniment la Berlin. Dacă modele X și D sunt notebook-uri cu un format tradițional, MateBook E este hibrid cu tastatură detașabilă.

Toate cele trei produse sunt motorizate de procesoare Intel Core din generația a șaptea.

Primul din cele trei, MateBook X, are un ecran de 13 inch care, conform producătorului, ocupă 88% din suprafața totală. Marginea din jurul ecranului măsoară 4,4 mm.

Disponibil în variante cu procesor Core i3, i5 și i7, MateBook X se laudă că nu folosește un sistem de ventilație pentru răcire. Fără să vorbească de autonomie, cei de la Huawei spun doar că bateria din dotare are 5449 mAh.

VIDEO Un program de inteligență artificială dezvoltat de Google l-a învins pe campionul mondial de Go CITEȘTE ȘI VIDEO Un program de inteligență artificială dezvoltat de Google l-a învins pe campionul mondial de Go

MateBook D este mai mare, având un ecran de 15,6 inch și o grosime de 16,9 mm. Comercializat în versiuni cu Core i7 și i5, acesta este confecționat dintr-un aliaj de aluminiu și are un raport ecran - carcasă de 83%.

Poate cel mai interesant dintre cele trei este MateBook E – hibridul cu tastatură detașabilă ce poate fi folosit fie ca laptop, fie ca tabletă. Acesta va fi disponibil în albastru, roz și maro, utilizatorii putând opta între un procesor Core i7 și un Core i3.

MateBook E este dotat și cu un senzor de amprente, pentru securizarea accesului. Compatibil cu tehnologia Windows Hello, acesta va putea fi folosit pentru logarea în sistemul de operare și accesare aplicațiilor compatibile.

În funcție de versiune și dotări, MateBook X va costa începând cu 1.400 de euro, iar prețurile pentru MateBook E și MateBook D încep de la 1.000 de euro respectiv 800 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
matebook
laptop
tableta