În doi ani, Apple ar putea lansa un iPhone pliabil

În doi ani, Apple ar putea lansa un iPhone pliabil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 mar 2018

Analiștii financiari de pe Wall Street dau ca sigură lansarea unui iPhone pliabil în următorii doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De ce este important: Pliabilitatea ar putea schimba radical modul în care folosim telefoanele mobile și ar permite crearea unor dispozitive care, despachetate, să fie folosite ca tablete, iar pliate să joace rolul telefoanelor mobile. Dincolo de factorii tehnici, va fi important ca device-ul pliat să nu fie foarte gros pentru a fi adoptat de utilizatori.

Reprezentanții Bank of America susțin că au informații despre un viitor iPhone pliabil pe care Apple l-ar putea lansat în următorii doi ani. Aceștia susțin că Apple lucrează deja cu partenerii săi din Asia pentru viitorul design.

Analiștii băncii care s-au întâlnit cu mai mulți furnizori de componente pentru iPhone spun că se așteaptă ca modelul de anul acesta să fie, în mare, neschimbat, cu excepția dimensiunii ecranului.

Șeful Apple, Tim Cook, îi cere lui Trump să susțină politicile de liber schimb. Între SUA și China se prefigurează un ”război comercial” CITEȘTE ȘI Șeful Apple, Tim Cook, îi cere lui Trump să susțină politicile de liber schimb. Între SUA și China se prefigurează un ”război comercial”

În schimb, după discuțiile cu furnizorii de componente, analiștii americani au ajuns la concluzia că, cel târziu în 2020, Apple va lansa un dispozitiv pliabil, ce poate fi tabletă sau telefon, în funcție de formatul în care este folosit.

Nu este prima oară când informații despre un iPhone pliabil ies la suprafață, însă bancherii americani par să confere zvonului mai multă greutate. Presa coreeană scria încă din octombrie anul trecut că Apple va colabora cu LG pentru ecrane OLED pliabile.

Samsung a prezentat cu ani în urmă un concept de telefon pliabil, însă tehnologia disponibilă până acum se pare nu i-a permis să realizeze un produs final care să se ridice la pretențiile actuale ale utilizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ipad