Încă un produs Google se închide

Încă un produs Google se închide
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 iun 2022

Hangouts, unul din multele produse de comunicare Google, se va închide în câteva luni, gigantul american sperând că utilizatorii acestuia se vor îndrepta spre alt produs al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Google închide încă unul din numeroasele produse de comunicare cu care a încercat să câștige utilizatori și a eșuat. Hangouts, care amintește de răposatul Google+ (alt eșec răsunător al companiei), își va închide porțile.

Doar până în noiembrie va mai fi disponibil Hangouts, timp în care utilizatorii pot folosi opțiunea Takeout pentru a-și exporta datele și a le muta, eventual, în altă aplicație de comunicare.

Apple și-ar putea lansa casca de realitate mixtă în ianuarie CITEȘTE ȘI Apple și-ar putea lansa casca de realitate mixtă în ianuarie

În speță, este vorba de versiunea pentru utilizatori finali de Hangouts. Google Hangouts pentru Workspace a fost închisă încă din luna februarie.

Google speră ca utilizatori să se mute pe Chat, cea mai nouă soluție cu care Google încearcă, din nou, să concureze pe aglomerată piață a aplicațiilor de comunicare. Utilizatorii Hangouts vor primi notificări în care vor fi încurajați să treacă la Chat.

Google Chat nu este același lucru cu GChat (sau Google Talk), un alt produs de comunicare din confuza strategie Google care a fost închis.

În acest punct, cu atât de multe produse de comunicare închise din cauza strategiei incoerente de-a lungul anilor, este greu de crezut că vor exista mulți utilizatori care să meargă în continuare pe mâna gigantului american fără să se întrebe când va veni și rândul Google Chat să se închidă.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
hangouts
chat