Innobyte, afaceri în creștere cu 30%

Innobyte, afaceri în creștere cu 30%

Cătălin Șomfălean și Cătălin Bordei

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 feb 2024

Innobyte, companie românească specializată în software development pentru eCommerce, a avut o creștere a cifrei de afaceri de 30% în 2023, ajungând la 12.57 milioane de lei, EBITDA situându-se la 2.67 milioane de lei, un avans de 40% comparativ cu anul 2022. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Portofoliul de clienți Innobyte a fost extins cu 15%.

Digi - pe cale să vândă o parte din rețeaua de fibră optică din Spania CITEȘTE ȘI Digi - pe cale să vândă o parte din rețeaua de fibră optică din Spania

„Cu toate că industria de eCommerce nu a mai văzut creșteri atât de spectaculoase în 2023, comparativ cu 2020 sau 2021, pentru noi, anul trecut a fost un an bun. Ne-am ținut promisiunile făcute acționarilor și am reușit să consolidăm parteneriatele existente, contribuind astfel la construirea, pas cu pas, a traiectoriei pe care aspirăm să o urmăm. Această abordare ne-a permis să ne întărim poziția de lider într-un mediu competitiv, dar și să identificăm noi oportunități de creștere”, a spus Cătălin Bordei, Managing Partner Innobyte.

În prezent, echipa Innobyte numără peste 40 de specialiști eCommerce. Compania caută în continuare developeri cu experiență în tehnologii precum Magento 2, Node.Js, React.JS si DevOps. 

Compania este un business 100% românesc și a fost fondată de antreprenorul Cătălin Șomfălean, care conduce Innobyte alături de Cătălin Bordei, ambii în rol de Managing Partners.

Innobyte a intrat recent în portofoliul de investiții LIFE IS HARD S.A., prima companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București, piața AeRo.

viewscnt
Afla mai multe despre
innobyte
software