Instanța a decis: Clienții Telekom, UPC, RCS&RDS, Nextgen și Akta, blocați să acceseze trei site-uri de filme piratate

Instanța a decis: Clienții Telekom, UPC, RCS&RDS, Nextgen și Akta, blocați să acceseze trei site-uri de filme piratate
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 6 nov 2018

Mai multe case internaționale de producție cinematografică au obținut în instanță blocarea accesului clienților Telekom România Communications (fost Romtelecom), UPC România, RCS&RDS, Nextgen Communication, Digital Cable Systems (DCS) și Akta Telekom la trei site-uri de filme piratate, și anume www.filmehd.net, www.filmeonline2013.biz și www.thepiratebay.org, ultimul fiind disponibil la alte 42 adrese web. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Reclamanții în dosar sunt Twentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment INC, Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries și Sony Pictures Television.

EXCLUSIV Poșta pierde definitiv în litigiul cu fostul său șef, căruia i-a cerut despăgubiri de 50.000 de euro pentru postări negative pe Facebook CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Poșta pierde definitiv în litigiul cu fostul său șef, căruia i-a cerut despăgubiri de 50.000 de euro pentru postări negative pe Facebook

“Admite cererea modificată. Constată că website-urile accesibile în prezent la următoarele locații online: - filmehd, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmehd.net; -filmeonline2013, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmeonline2013.biz; -thepiratebay, accesibil în prezent la următoarea locație online principală: www.thepiratebay.org; și la următoarele locații online de tip proxy: http://fbay.maik.rocks, htip://bayproxy.net, http://thepiratebayz.org, http://tpb.portalimg.com, https://fastpiratebay.co.uk, https://gameofbay.org, https://ikwilthepiratebay.org, https://oldbayproxy.eu, https://pirate.trade, https://piratebay.click, https://piratebay.red, https://piratebayblocked.corn, https://piratebaymirror.eu, https://piratebayproxy.be, https://piratebayproxy.tf, https://piratebays.co, https://piratebays.co. uk, https://pirateproxy.cam, https://pirateproxy.dick, https://pirateproxy.sh, https://pirateproxy.tf, https://pirateproxy.wf, https://pirateproxy.yt, https://thebay.tv, https://thehiddenbay.cc, https://thehiddenbay.fi, https://thehiddenbay.info, https://thehiddenbay.ws, https://thepiratebay.bypassed.st, https://thepiratebay.co.in, https://thepiratebay.rocks, https://thepiratebay.uk.net, https://thepiratebay.unblocker.cc, https://thepiratebay-proxy.com, https://tpbbay.eu, https://tpbmirror.us, https://tpbunblocked.org, https://ukpirate.dick, https://ukpirate.org, https://ukpirateproxy.xyz, https://unblockedbay.info, https://urbanproxy.eu, încalcă drepturile de autor deținute de reclamanți. Dispune blocarea permanentă prin metoda blocării la nivel DNS a accesului clienților pârâților pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile în prezent la locațiile online indicate mai sus. (…) Cu apel în 30 de zile de la comunicare la Curtea de Apel București. Apelul se depune la Tribunalul București. Pronunțarea hotărârii se face prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, 05.11.2018”, se arată pe pagina web a instanței.

​Game of Thrones este lider detașat în topul celor mai piratate seriale din 2015 CITEȘTE ȘI ​Game of Thrones este lider detașat în topul celor mai piratate seriale din 2015

La finele primelor șase luni, RCS&RDS avea 2,237 milioane de abonați de servicii internet fix, Telekom Communications România - 1,117 milioane de linii de internet de mare viteză (broadband), iar UPC România - 589.800 de abonați.

În cazul AKTA Telecom și DCS, cifrele privind clienții nu sunt date publicității.

viewscnt
Afla mai multe despre
filme piratate
operatori telecom
litigiu
instanta