Instrumentele avansate de editare din Google Photos devin gratuite

Instrumentele avansate de editare din Google Photos devin gratuite
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 apr 2024

Google a decis că instrumentele avansate de editare din cadrul serviciului Google Photos vor fi disponibile, în curând, gratuit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Google Photos include o serie de instrumente de editare a imaginilor care folosesc tehnologii avansate, inclusiv inteligența artificială. Până acum, acestea au fost disponibile doar celor care plăteau un abonament Google One.

Însă, într-o mutare surprinzătoare, compania a decis să scotă de sub paywall aceste facilități, care să devină accesibile tuturor utilizatorilor, inclusiv celor care nu plătesc abonament lunar.

Popularitatea TikTok în rândul politicienilor europeni crește, în ciuda temerilor legate de securitate CITEȘTE ȘI Popularitatea TikTok în rândul politicienilor europeni crește, în ciuda temerilor legate de securitate

Printre instrumentele în cauză se numără Photo UnBlur (care îmbunătățește claritatea fotografiilor), Magic Eraser (care permite eliminarea rapidă a anumitor elemente din poze) și Magic Editor (care folosește AI-ul pentru operațiuni avansate, precum mutarea sau redimensionarea anumitor elemente).

Pentru funcția Magic Editor din aplicația mobilă Google Photos, compania impune o limită de maxim 10 prelucrări pe lună pentru utilizatorii obișnuiți. Excepție fac cei care dețin un smartphone Pixel sau un abonament Google One cu peste 2TB stocare.

Schimbarea se va face începând din 15 mai, iar pe desktop, aceste facilități vor fi disponibile doar pe un Chromebook cu ChromeOS 118 sau mai nou.

viewscnt
Afla mai multe despre
google photos
ai editare