Internet de până la 1 Gbps cu bandă garantată prin contract pentru companii

Internet de până la 1 Gbps cu bandă garantată prin contract pentru companii
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 mai 2016

Internetul a devenit o cerință esențială pentru buna funcționare a firmelor din majoritatea domeniilor de activitate. Acestea au nevoie de conexiuni stabile și suport tehnic rapid, precum și, de cele multe ori, de conexiuni foarte rapide, care să facă față cerințelor raportate numărului de angajați dar și de clienți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Succesul și buna funcționare a unei companii depinde, de multe ori, de strategia de promovare și prezența online, care, la rândul lor, depind de o conexiune stabilă și rapidă la internet.

Imaginați-vă cum o conexiune lentă poate împiedica buna funcționare a componentelor și departamentelor care se bazează pe ea și poate, în ultimă instanță, să pună în pericol întreg business-ul. O conexiune care nu este disponibilă înseamnă un site picat, angajați care nu pot comunica cu clienții, poate însemna comenzi pierdute sau chiar contracte anulate. În timpul în care conexiunea la internet este întreruptă, compania respectivă nu există pe internet și asta poate duce la pierderea de clienți.

Putem spune, fără să exagerăm, că parte din structura de “rezistență” a unei afaceri de succes este și calitatea conexiunii la internet. De aceea, firmelor care realizează importanța conexiunii la internet, Telekom Romania le recomandă serviciul MetroNET. Disponibil prin fibră optică, MetroNET oferă viteze de până la 1 Gbps.

Dar viteza nu este singurul atu al acestui serviciu. Prin MetroNET firmele se bucură de cel mai bun Service Level Agreement și management end-to-end al serviciului.

Service Level Agreement este un acord care garantează calitatea conexiunii la internet. Pe scurt, Telekom Romania se angajează prin contract să garanteze un nivel minim de funcționare a serviciului în ceea ce privește cei mai importanți parametri: continuitatea, viteza constantă, mentenanța și intervențiile rapide.

Cum se întamplă asta? Simplu: serviciul MetroNET propus de Telekom Romania include o conexiune de rezervă, facilitate unică pe această piață în țara noastră. Aceasta intră în funcțiune în cazul în care conexiunea principală devine indisponibilă. Trecerea la conexiunea de backup se face automat în cel mult 5 secunde din momentul în care a picat conexiunea principală.

Câtă vreme echipa tehnică, care va ajunge în cel mai scurt timp, va lucra să remedieze problema apărută, firma va funcționa fără probleme pe baza conexiunii secundare, asigurându-se astfel continuitatea serviciului și viteza constantă. În momentul în care defecțiunea este remediată, se revine la conexiunea gigabit. Practic, business-ul nu are de suferit deloc.

Telekom Romania este singurul furnizor de servicii B2B ce oferă o asemenea facilitate pentru piața românească de business, care practic garantează funcționarea neîntreruptă a conexiunii la internet. Niciun alt furnizor nu oferă o conexiune secundară la internet, ceea ce înseamnă că nu poate garanta continuitatea serviciului.

MetroNET este serviciul ideal pentru companiile care înțeleg importanța unei conexiuni de calitate la internet și care știu că business-ul lor poate depinde de această conexiune. Ca o dovadă în plus a acestui fapt, peste două treimi din clienții actuali au declarat că l-ar recomanda și altor firme.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
internet
b2b