iOS 18 ar putea introduce noi opțiuni de personalizare a ecranului principal

iOS 18 ar putea introduce noi opțiuni de personalizare a ecranului principal
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 mar 2024

Utilizatorii smartphone-urilor Apple ar urma să beneficieze de un nivel mai mare de personalizare a ecranului principal, cu ocazia lansării iOS 18.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă în prezent aplicațiile de pe ecranul principal al iPhone-urilor sunt aranjate pe baza unei grile menținute în permanență, din toamnă, utilizatorii vor avea libertatea de a se abate de la acest aranjament.

Conform unor surse din cadrul Apple, citate de MacRumors, iOS 18 va permite lăsarea spațiilor goale prin crearea unor rânduri și coloane între aplicațiile plasate în ecranul principal.

Casca Vision Pro va ajunge în China anul acesta CITEȘTE ȘI Casca Vision Pro va ajunge în China anul acesta

Până acum, Apple a preferat să forțeze menținerea în grilă a aplicațiilor de pe ecranul principal, pentru a conferi o consistență grafică acestuia.

Spre deosebire de Android, unde acest lucru este posibil de mulți ani, în cazul iPhone-ului utilizatorii trebuiau să apeleze la diverse aplicații terțe pentru a schimba aranjarea implicită a aplicațiilor.

Dacă se vor concretiza, aceste modificări vor constitui cea mai mare schimbare după mulți ani pe care ecranul principal al iPhone-ului o suferă.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
iphone