iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie

iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 aug 2022

Septembrie este luna în care Apple își prezintă an de an noile iPhone-uri, iar pentru lansarea seriei iPhone 14 există deja o dată vehiculată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va organiza evenimentul de lansare al noilor iPhone-uri pe 7 septembrie, susține Bloomberg, care citează surse anonime din cadrul companiei. Apple nu a comentat informația, astfel că nu există, deocamdată, o confirmare oficială.

La fel ca în ultimii ani, din cauza pandemiei, nu va fi un eveniment cu locuri vândute și cu prezență fizică. Evenimentul va fi înregistrat și transmis online pe site-ul companiei și pe YouTube.

Apple va menține nivelul de producție al iPhone-urilor în pofida previziunilor pesimiste CITEȘTE ȘI Apple va menține nivelul de producție al iPhone-urilor în pofida previziunilor pesimiste

Din informațiile de până acum, seria iPhone 14 va fi compusă din patru modele și va exista o distincție mai mare, pe partea tehnică, între modelele de bază și versiunile Pro mai scumpe.

Cele două modele Pro vor veni, printre altele, cu un procesor mai puternic, un breton mai mic și un ecran „always on”, care rămâne aprins în permanență pentru a afișa notificări și alte informații.

Tot Bloomberg scrie că Apple și-a anunțat angajații să fie pregătiți pentru o lansare ce va avea loc pe 16 septembrie, aceasta putând fi data la care noile telefoane vor debuta pe piață.

Între timp, Apple a lansat un nou update de securitate pentru iOS, iPadOS și macOS, pentru a rezolva două probleme de securitate exploatate de hackeri. Acestea au fost descoperite în kernel-ul sistemului de operare și WebKit, motorul de randare al browser-ului Safari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 14
smartphone