iPhone SE 4: Apple va renunța la „notch” în favoarea Dynamic Island pe modelul său de buget / Telefonul va avea un design modern

iPhone SE 4: Apple va renunța la „notch” în favoarea Dynamic Island pe modelul său de buget / Telefonul va avea un design modern
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2024

Apple lucrează la modelul său de buget iPhone SE 4, iar dispozitivul va veni cu Dynamic Island pe ecran, care înlocuiește „notch-ul”, potrivit publicației Wccftech.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

„Notch-ul”, numit și „bretonul”, este decupajul din partea de sus a ecranului, care găzduiește sistemul de recunoaștere facială și alți senzori pe multe modele iPhone. Acest element a fost introdus prima dată pe iPhone X în 2017 și a fost folosit inclusiv pe modele din seria iPhone 14, care a debutat în 2022. Pe telefoane Apple recente, Face ID este găzduit de o zonă numită Dynamic Island (insula dinamică), care poate afișa notificări și alte informații din aplicații, scrie G4Media.ro.

Avertisment de la Poliție, un nou tip de înșelăciune: ″Apreciază postări pentru bani!″ CITEȘTE ȘI Avertisment de la Poliție, un nou tip de înșelăciune: ″Apreciază postări pentru bani!″

De obicei, dispozitivele din familia SE au un design învechit, bazat pe dispozitive Apple lansate în urmă cu mai mulți ani. De exemplu iPhone SE 3, lansat în 2022, a avut design similar cu iPhone 8 (2017).

Telefonul de buget la care Apple lucrează acum, iPhone SE 4, va veni cu design modern, similar cu cel al modelelor din familia iPhone 14, potrivit contului de X (fosta platformă Twitter) Majin Bu, care a mai publicat informații despre dispozitive viitoare Apple, confirmate la debutul acestora. Sursa citată a furnizat și imagini cu terminalul.

Ca și modelele anterioare, noul iPhone de buget va avea un singur senzor de cameră pe partea din spate. Publicația MacRumors scrie că dispozitivul va include, probabil, aceeași baterie ca iPhone 14, cu capacitate de 3,279 mAh.

Cisco va concedia mii de angajați CITEȘTE ȘI Cisco va concedia mii de angajați

Potrivit unor alte zvonuri, iPhone 4 SE ar putea fi lansat pe piață în acest an, după ce a fost amânat de mai multe ori.

Noul dispozitiv, cu preț accesibil, ar putea consolida poziția Apple ca lider mondial pe piața de smartphone-uri, potrivit firmei de cercetare a pieței IDC. Compania americană a detronat anul trecut Samsung, care a fost numărul unu pe piață timp de 12 ani consecutivi.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone se 4
apple