iPhone X nu funcționează corect la frig

iPhone X nu funcționează corect la frig
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 nov 2017

Vârful de gamă de peste 1.000 de euro fără taxe al celor de la Apple, iPhone X, are probleme de funcționare în mediile cu temperaturi scăzute.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mai mulți utilizatori care locuiesc în regiuni ale globului în care temperaturile sunt mai scăzute s-au plâns pe rețelele sociale de faptul că iPhone X nu mai funcționează când ies din casă.

Concret, ecranul nu mai răspunde la niciun fel de comenzi când temperaturile sunt reduse. Defecțiunea apare brusc atunci când utilizatorii ies afară și se rezolvă miraculos atunci când aceștia revin în casă.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Site-ul oficial Apple menționează, în ceea ce privește temperaturile, că dispozitivele sale funcționează în condiții optime atunci când temperatura este cuprinsă între 0 și 35 de grade.

Compania americană a emis un comunicat în care spune că este la curent cu această problemă și că rezolvarea va veni cu ocazia viitorului update al sistemului de operare.

Nefuncționarea la temperaturi reduse nu este singura problema pe care cei care au achiziționat deja un iPhone X s-au lovit. Un număr restrâns de utilizatori s-au plâns de faptul că ecranul afișează permanent o dungă verde, ceea ce poate fi un defect de producție.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone x