LG își lansează primul smartphone 5G

LG își lansează primul smartphone 5G
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 feb 2019

LG a prezentat la Mobile World Congress primul său smartphone cu suport 5G, un smartphone cel puțin atipic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu un chipset Snapdragon 855 și un modem X50 produs tot de Qualcomm, primul smartphone 5G al celor de la LG promite viteze de 20 de ori mai mari decât cele cu care suntem obișnuiți în prezent. Asta, bineînțeles, când chiar vor exista rețele 5G.

V50 ThinQ 5G nu este un smartphone pliabil, precum cele lansate recent de Samsung și Huawei, însă pentru că LG nu a vrut să se lase mai prejos l-a dotat cu două ecrane care se unesc prin intermediul unei carcase externe.

VIDEO&FOTO Huawei și-a prezentat primul smartphone pliabil și este chiar mai scump decât Galaxy Fold CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Huawei și-a prezentat primul smartphone pliabil și este chiar mai scump decât Galaxy Fold

Suficient de ciudat, cele două ecrane OLED nici nu au aceeași dimensiuni. Unul măsoară 6,4 inch, în vreme ce al doilea are 6,2 inch. Primul are și o rezoluție mai mare, 3120 x 1440 pixeli, în vreme ce al doilea numără 2160 x 1080 pixeli.

Altfel, V50 ThinQ 5G arătă similar cu V40 și are același sistem foto compus din trei camere: 16 MP ultrawide, 12 MP telefoto și 12 MP standard.

Noul smartphone al celor de la LG are 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare, ce poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie. Bateria acestuia are o capacitate de 4.000 mAh.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
v50 thinq
smartphone
5g