LG lansează a nouă serie de smartphone-uri

LG lansează a nouă serie de smartphone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 iun 2018

Producătorul coreean LG a anunțat seria de smartphone-uri Q Stylus, compusă din mai multe modele de clasă mijlocie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua serie este compusă din trei modele care împărtășesc aceleași design și o bună parte a dotărilor tehnice. Cele trei se numesc Q Stylus, Q Stylus+ și Q Stylus Alpha.

Toate modelele care alcătuiesc nouă serie au la bază un procesor cu opt nuclee care rulează la frecvențe de 1,5 și 1,8 GHz. Acestea mai au în comun ecranul de 6,2 inch cu rezoluție full HD.

Q Stylus și Q Stylus Plus au aceeași configurație de memorie 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare și aceeași cameră foto de 16 MP. Modelul Q Stylus Alpha are 4 GB RAM și 64 GB spațiu intern de stocare și un sistem foto dual compus dintr-o cameră de 13 MP și una de 5 MP.

Facebook și Alphabet, date în judecată în statul Washington în legătură cu publicitatea electorală CITEȘTE ȘI Facebook și Alphabet, date în judecată în statul Washington în legătură cu publicitatea electorală

Toate cele trei smartphone-uri oferă suport DTS și 3D Surround pe partea de sunet și un sylus. Securizarea se face cu ajutorul unui senzor de amprente.

Smartphone-urile mai au în comun bateria de 3.300 mAh și sistemul de operare Android 8.1. Q Stylus Alpha este singurul dintre cele trei care nu deține certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Noua serie va intra pe piață luna aceasta. Pentru început acestea vor fi disponibile în America de Nord și Asia, urmând a fi lansate în celelalte regiuni în al treilea trimestru al anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
android