LG va lansa un smartphone care va emite sunetul prin ecran

LG va lansa un smartphone care va emite sunetul prin ecran
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 feb 2019

G8 ThinQ, vârful de gamă pe care LG îl va lansa luna aceasta, dispune de o tehnologie prin care sunetul este generat prin intermediul ecranului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul coreean LG continuă să facă publice informații noi la fiecare 2-3 zile despre viitorul său flagship, în încercarea de a crește interesul pentru acesta până în momentul lansării pe piață.

De data aceasta, LG face cunoscut faptul că ecranul lui G8 ThinQ va fi capabil să genereze sunet și că acesta va fi chiar mai puternic decât în cazul difuzoarelor tradiționale, notele muzicale și vocea vor fi mai clare.

Tehnologia va purta numele Crystal Sound OLED și este similară celei disponibile de anul acesta în cadrul liniei de televizoare Sony, televizoare care folosesc ecrane produse de LG.

Aproape o treime din piața europeană de smartphone-uri este deținută de companii chinezești. Legăturile cu puterea comunistă din China fac ca acestea să fie susceptibile cel puțin de spionaj CITEȘTE ȘI Aproape o treime din piața europeană de smartphone-uri este deținută de companii chinezești. Legăturile cu puterea comunistă din China fac ca acestea să fie susceptibile cel puțin de spionaj

Sunetul va fi generat de partea superioară a ecranului OLED prin vibrare. Va exista și un difuzor sub ecran și, împreună, ecranul și difuzorul vor putea emite sunetul pe două canale.

În urmă cu doar câteva zile, LG anunțase că G8 ThinQ va avea un senzor ToF (Time of Flight) care va fi folosit pentru securizarea telefonului prin scanarea 3D a feței utilizatorului, îmbunătățirea portretelor realizate cu camera frontală și diverse aplicații pe zona de realitate augmentată.

G8 ThinQ va fi prezentat în cadrul unui eveniment care va preceda târgul Mobile World Congress și va fi organizat pe 24 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
g8