LinkedIn va avea jocuri

LinkedIn va avea jocuri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 mar 2024

Platforma de socializare profesională LinkedIn va deveni mai puțin profesională, după ce va începe să ofere utilizatorilor săi acces la jocuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

LinkedIn, platforma de socializarea deținută de Microsoft și cunoscută pentru conectarea profesioniștilor din diverse domenii de activitate, va avea jocuri.

Informația a fost, inițial, descoperită în codul platformei, iar ulterior a fost confirmată de reprezentanții acesteia.

Un consultant Meta a demisionat pentru că Instagram nu elimină conținutul dăunător vieții CITEȘTE ȘI Un consultant Meta a demisionat pentru că Instagram nu elimină conținutul dăunător vieții

Planul LinkedIn este să ofere acces la puzzle-uri gen Wordle, care s-a bucurat de un succes enorm, motiv pentru care a fost cumpărat de New York Times.

Sperând la același nivel de viralizare în mediul online, LinkedIn va începe cu trei jocuri, numite Queens, Inference și Crossclimb.

Scopul LinkedIn este simplu - creșterea timpului petrecut de utilizatori în cadrul platformei, chiar dacă asta înseamnă abaterea de la nișa fixată.

Aflată în căutarea a noi domenii prin care să crească implicarea utilizatorilor săi, nu este exclus ca LinkedIn să continue să adauge și alte tipuri surprinzătoare de conținut celor peste un miliard de utilizatori ai săi.

viewscnt
Afla mai multe despre
linkedin
jocuri