Managerul Microsoft România preia operațiunile din Cehia și Slovacia

Managerul Microsoft România preia operațiunile din Cehia și Slovacia

Violeta Luca

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2020

Violeta Luca, General Manager Microsoft România, a fost desemnată să conducă operațiunile Microsoft din Republica Cehă și Slovacia, începând cu luna ianuarie 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Violeta Luca a preluat conducerea Microsoft România în noiembrie 2018.

Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD și Neversea, se lansează ca antreprenor în tehnologie cu o aplicație. “Puțini știu despre mine că am terminat facultatea de Automatică și Calculatoare. Proiectul are potențial să devină următorul unicorn al României.” CITEȘTE ȘI Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD și Neversea, se lansează ca antreprenor în tehnologie cu o aplicație. “Puțini știu despre mine că am terminat facultatea de Automatică și Calculatoare. Proiectul are potențial să devină următorul unicorn al României.”

Până la anunțarea noului director general al Microsoft România, interimatul va fi asigurat de Alina Orban, actualmente Commercial Partner Lead, în cadrul Microsoft România.

Violeta Luca s-a alăturat echipei Microsoft România la începutul anului 2015, ca director de strategie, iar ulterior, până în 2017, a ocupat funcția de Director de Marketing și Operațiuni. Înainte de a se alătura echipei Microsoft România, Violeta Luca a ocupat funcții de vârf în managementul unor companii precum Metro C&C, Dante Internațional, Flanco Retail, Whirlpool Romania sau AIG.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
violeta luca